Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Lactose-intolerantie

9 producten gevonden
Lactose Ok 353 mg
Metadigest Lacto
Lactose-OK
Lactose-OK 18 tabletten Revogan
Lactose-OK
Lactose-OK 90 tabletten Revogan
Kerutabs 4600 FCC
Deba Lactase 350 mg
Lactose OK Forte
-20% Metagenics Similase Lacto
€ 10,49
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
Lactose Ok 353 mg
16 32 64

Lactose-intolerantie

Wie last heeft van een lactose-intolerantie, heeft problemen bij de vertering van melk en melkproducten. Dit verteringsprobleem ontstaat door een tekort aan een goed werkend enzyme lactase. Dit darmeiwit wordt aangemaakt in de dunne darm en is verantwoordelijk voor de vertering van lactose, een melksuiker die in melk aanwezig is. Wanneer er sprake is van onvoldoende lactase, wordt de lactose niet goed verteerd en zullen er klachten optreden van een lactose-intolerantie.

De meest voorkomende klachten van lactose-intolerantie zijn buikpijn, krampen, misselijkheid, een opgeblazen gevoel, diarree en overmatige winderigheid. Vaak is het zo dat hoe meer lactose u eet of drinkt, hoe meer klachten u zult hebben. Het is mogelijk dat u bij een beperkte inname van producten die rijk zijn aan lactose, u geen klachten zult ondervinden.

Een lactose-arm dieet is de beste behandeling voor een lactose-intolerantie. Het is meestal niet nodig om volledig lactosevrij te eten, aangezien kleinere hoeveelheden doorgaans niet voor klachten zorgen. Een voedingssupplement kan u helpen om de symptomen van lactose-intolerantie te verlichten en de vertering van lactose te bevorderen. Bij Optiphar vindt u supplementen van verschillende merken zoals Solgar, Metagenics en Deba.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€ (BE)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door