Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Maag | Darm

58 producten gevonden
-30% B+ Pharma Orgitan Immunity Poeder Zakjes Promo*
€ 33,00
Promo geldig t.e.m. 30/09/2020
Glycerine Volwassenen
-20% Probactiol Fucose
€ 26,99
Promo geldig t.e.m. 30/09/2020
Tasectan
Tasectan 15 capsules Therabel
Erceflora Supra
Tasectan Kids
Dulcogas
16 32 64

Maag | Darm

Heeft u last van maag- of darmproblemen? Kampt u met aambeien, krampen, een prikkelende darm, constipatie of met diarree en wenst u een gezonde darmflora? Bent u vaak misselijk of wordt u snel zeeziek? Heeft u last van maagzuur of een opgeblazen gevoel? Het zijn dagdagelijkse problemen die steeds vaker voorkomen. 

Het spijsverteringsstelsel is een complex systeem, maar erg kwetsbaar. Het kan dus op allerlei manieren verstoord worden. De meest voorkomende oorzaken van een niet goed werkend spijsverteringsstelsel zijn: een ongezond voedingspatroon, stress, voedselallergieën en voedselintolleranties, hormonen, ziektes, een verzwakt immuunsysteem en medicijngebruik. Het is nuttig op zoek te gaan naar de exacte oorzaak van de darmklachten en/of maagklachten en deze zo op een effectieve manier aan te pakken. 

Bij Optiphar vindt u een uitgebreid gamma met meer dan 500 producten aan capsules, poeders, kauwtabletten, tabletten, druppels, siropen en (zet)pillen, die deze problemen kunnen verhelpen. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door