Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Nachtcrèmes voor de gevoelige huid

11 producten gevonden
16 32 64

Nachtcrèmes voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid is een huid die uit balans is. Dit kunt u bijvoorbeeld merken aan roodheid, huiduitslag, een branderig gevoel of jeuk. Een gevoelige huid kan genetisch bepaald zijn, maar uw huid kan ook met de jaren gevoelig worden. Een genetisch gevoelige huid is dunner dan een normale huid en is daardoor meer vatbaar voor invloeden van buitenaf. Meestal gaat dit huidtype gepaard met een droge huid. Een huid die gevoeliger geworden is met de jaren kan het gevolg zijn van diverse factoren zoals het klimaat, een onderliggende huidaandoening (rosacea of eczeem), een verkeerd productgebruik, stress of een bepaalde levensstijl. Deze factoren verzwakken de natuurlijke en beschermende barrièrefunctie van de huid. Daarom is het aangeraden om de juiste verzorging te gebruiken voor een gevoelige huid. 

Een nachtcrème voor de gevoelige huid zal uw huid tijdens de nacht kalmeren en herstellen van dagelijkse agressies. Roodheid zal verminderen en de huidbarrière wordt versterkt.

In het productaanbod van Optiphar vindt u nachtcrèmes die geschikt zijn voor een gevoelige huid. U kunt er nachtcrèmes van bekende merken kopen, zoals Dermolin, Self en Nuxe.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door