Merken

Nachtcrèmes voor de huid met pigmentvlekken

7 producten gevonden
-30% Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème
€ 31,40
Promo geldig t.e.m. 29/02/2020
-20% Lierac Lumilogie Dag & Nacht Vlekcorrigerend Concentraat
€ 57,00
Promo geldig t.e.m. 29/02/2020
-20% Bioderma Pigmentbio Night Renewer
€ 30,90
Promo geldig t.e.m. 29/02/2020
-20% Clarins Nutri-Lumière Intens Herstellende Nachtcrème
€ 132,00
Promo geldig t.e.m. 29/02/2020
16 32 64

Nachtcrèmes voor de huid met pigmentvlekken

Hebt u last van pigmentvlekken in het gelaat? Deze kleine vlekjes zijn verkleuringen van de huid die op elke plaats van het lichaam kunnen voorkomen. Ze worden veroorzaakt door een overproductie van melanine in de huid. Dit wordt ook wel hyperpigmentatie genoemd. Er ontstaan dan vlakke, gekleurde vlekken op de huid. De vorm, grootte en kleur kunnen verschillen. Hyperpigmentatie kan op elke leeftijd en bij elk huidtype voorkomen. Sommige pigmentvlekken zijn al vanaf de geboorte aanwezig, anderen ontstaan pas op latere leeftijd.

De grootste oorzaak van pigmentvlekken is blootstelling aan de zon. Zit u graag in de zon? Dan is de kans groot dat u ooit pigmentvlekken zult krijgen. Andere mogelijke oorzaken kunnen zijn: huidveroudering, hormonale schommelingen (zwangerschapsmasker) en ziekten (bijv. vitiligo). 

Een nachtcrème die specifiek gericht is op pigmentvlekken zal helpen om bestaande pigmentvlekken te verminderen en zal bovendien voorkomen dat pigmentvlekken in de toekomst opnieuw verschijnen. Deze crèmes laten u opnieuw stralen, maken de huidtextuur gladder en maken uw teint zichtbaar egaler.

In het assortiment van Optiphar vindt u verschillende nachtcrèmes die speciaal werden ontwikkeld om pigmentvlekken te corrigeren van bekende merken zoals Caudalie, Eucerin en Lierac.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door