Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Nagels

Nagels

De juiste nagelverzorging zorgt ervoor dat uw nagels er verzorgd en sterker uitzien. Een nagelolie voedt en verzorgt droge nagelriemen. Een nagelverharder zorgt dan weer voor sterke nagels die minder snel afbreken. In het uitgebreide assortiment van Optiphar vindt u nagelverzorgingen van bijvoorbeeld Herôme, Gehwol en Vitry die u gemakkelijk thuis kunt aanbrengen.

Een nagellak is een cosmetisch product dat ervoor zorgt dat de nagels van uw handen en voeten er mooi en verzorgd uitzien. Er bestaan veel verschillende soorten en kleuren nagellak. Eerst en vooral brengt u een basislaag of base coat aan. Dit is een doorschijnende of melkachtige, roze nagellak die de nagel zal beschermen en verkleuring van de nagel voorkomt. Daarna brengt u de gekleurde nagellak aan in de kleur die u wenst. Ten slotte wordt er vaak gebruik gemaakt van een toplaag of top coat. Deze laag vormt een harde barrière op de nagel en zal ervoor zorgen dat de nagellak langer blijft zitten.

Om nagellak snel en gemakkelijk te verwijderen, gebruikt u dissolvant of nagellakremover. Optiphar biedt verschillende soorten dissolvant aan, voornamelijk geformuleerd zonder aceton. Deze zijn verkrijgbaar in een flesje, potje met een sponsje of als stift om snel foutjes te corrigeren.

In het ruime gamma van Optiphar kunt u nagellak en nagelverzorgingen van verschillende bekende merken kopen, waaronder Eye CareVitry, Herôme, T.LeClerc en La Roche-Posay.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€ (BE)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door