Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Voedingssupplementen tegen verkoudheid

+ 232 producten gevonden
-20% Forté Pharma Forté Rub Honing
€ 7,95
Promo geldig t.e.m. 30/09/2020
-20% Tilman Thymotabs Natuur
€ 6,90
Promo geldig t.e.m. 30/09/2020
-20% Soria Propolis Siroop
€ 9,45
Promo geldig t.e.m. 30/09/2020
-20% A. Vogel Santasapina Siroop
€ 9,49
Promo geldig t.e.m. 30/09/2020
Junior Angin
Junior Angin 24 zuigtabletten Melisana
Isla Moos
Isla Moos 60 pastilles Fytofarma
Rhina Dual
Rhina Dual 18 zuigtabletten Sanofi
Urmale Broncho Complex
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
16 32 64

Verkoudheid

Het is een mythe dat slecht weer en wisselende temperaturen leiden tot een verkoudheid. Nat worden of het koud hebben, lijken dus geen invloed te hebben op het ontstaan ervan. Een verkoudheid wordt namelijk veroorzaakt door een virus. Als u een verminderde weerstand hebt, bijvoorbeeld door oververmoeidheid of slechte voeding, bent u extra vatbaar voor een verkoudheid. Kinderen hebben er gemiddeld 8 keer per jaar eentje, volwassenen 3 tot 4 keer. 

Verkoudheden zijn onschuldig en gaan meestal na 2 tot 10 dagen vanzelf over, maar ze zijn daarom niet minder vervelend. Een verstopte neus, verminderde eetlust, hoesten en ademhalingsmoeilijkheden zijn maar enkele van de ongemakken die gepaard gaan met een verkoudheid. Bestrijd daarom uw verkoudheid doeltreffend met de voedingssupplementen die Optiphar aanbiedt. Het ruime gamma bestaat uit hoestsiropen, keelsprays, keeltabletten, neussprays en veel meer.

Bij Optiphar kunt u ook geneesmiddelen terugvinden, die u helpen om uw verkoudheid snel te overwinnen. Producten om uw neus te reinigen bij neusverstopping en andere hulpmiddelen, kunt u in onze categorie Welzijn terugvinden. Voor baby's en kinderen heeft Optiphar zowel geneesmiddelen als supplementen die speciaal werden ontwikkeld om hen zo snel mogelijk over een verkoudheid te helpen. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door