Caudalie Vinoperfect voor een stralende huid zonder pigmentvlekken

Last van pigmentvlekken of andere huidvlekjes?

Dan zijn de producten van het Caudalie Vinoperfect gamma de oplossing voor u!
Wat is Caudalie Vinoperfect juist? Het is een Caudalie gamma dat speciaal ontwikkeld werd als effectieve behandeling voor huidvlekjes zoals pigmentvlekken. Het Caudalie Vinoperfect gamma is dé bewezen anti-vlekken oplossing voor alle vrouwen.

Oplossing voor pigmentvlekken en andere huidvlekjes

Zowat iedereen krijgt ooit wel last van huidvlekjes. Deze ontstaan bij vrouwen op elke leeftijd en onder verschillende omstandigheden zoals blootstelling aan de zon, . Het unieke aan de Caudalie Vinoperfect producten is dan ook dat ze alle soorten huidvlekjes bestrijden. Zo is er een Caudalie Vinoperfect Serum, Vinoperfect nachtcrème & dagcrème, Caudalie Vinoperfect Esence éclat en meer. Deze verzorgingsproducten corrigeren huidvlekken die ontstaan door hormonale schommelingen, onzuiverheden, veroudering en overmatige blootstelling aan de zon. De voordelen van de Caudalie Vinoperfect producten op een rijtje:✓ Corrigeert huidvlekken zoals pigmentvlekken

✓ Egaliseert en verheldert de teint
✓ Maakt de huid egaal en laat deze stralen
✓ Hydrateert de huid intens
✓ Controleert de productie van melanine
✓ Beschermt de huid tegen vrije radicalenHet geheim achter Caudalie Vinoperfect: de succesformule tegen pigmentvlekken en huidvlekjes

Het ster-bestanddeel in de verzorgingsproducten én het geheim achter Caudalie Vinoperfect is Viniferine van het sap van wijnstokken. Viniferine met exclusief octrooi van Caudalie is één van de meest doeltreffende natuurlijke moleculen tegen pigmentvlekken en zorgt tegelijk voor een glowy huid. Caudalie staat erom bekend natuurlijke en efficiënte verzorgingsproducten te maken die hun heilzame werking ontlenen aan de wijnstok en druiven. De producten van Caudalie Vinoperfect zijn geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. Heel het Caudalie Vinoperfect gamma is vrij van allerlei irriterende stoffen zoals:

  • Geen parabenen
  • Geen fenoxyethanol
  • Geen ftalaten
  • Geen minerale oliën.
  • Geen dierlijke ingrediënten

Vinoperfect verzorgingsroutine tegen pigmentvlekken en huidvlekjes 

Caudalie heeft een anti-vlekken routine uitgewerkt om pigmentvlekken huidvlekken te corrigeren en te voorkomen. Deze succesformule bestaat uit 3 stappen en is grondig getest en bewezen. Deze 3 producten bereiden voor, corrigeren en vernieuwen de huid. Resultaat: Een stralende huid zonder huidvlekjes.

Bekijk in deze video hoe je pigmentvlekken verwijdert in 3 stappen met Caudalie Vinoperfect:

Het milieu: ook jij draagt je steentje bij dankzij Caudalie

Sinds het ontstaan van Caudalie houdt Mathilde zich strikt aan een engagement dat ze aanging voor de vrouwen die Caudalie-producten gebruiken.

  • Alle producten bevatten een maximum aan natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten
  • In 2006 heeft Mathilde besloten alle parabenen uit de producten van Caudalie te weren. Dit engagement kreeg de naam Cosm'ethiek
  • Sinds 2012 levert iedereen die een Caudalie-product koopt een bijdrage aan de bescherming van de aarde
  • Caudalie is lid van de vereniging 1% for the PlanetMaar liefst 1% van de wereldverkoop van Caudalie wordt aan milieuprojecten geschonken. 

Ontdek de magische werking van het Caudalie Vinoperfect gamma

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door