Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Heel

+ 115 producten gevonden
Heel Traumeel
Heel Traumeel 250 tabletten Heel
Heel Testis Compositum
Heel Traumeel Gel
Heel Traumeel
Heel Traumeel 50 tabletten Heel
Heel Coenzyme Compositum
Heel Gripheel
Heel Gripheel 50 tabletten Heel
Heel Zeel T
Heel Neurexan
Heel Neurexan 100 tabletten Heel
Heel Oteel
Heel Oteel 10 x 0,45 ml Heel
Heel Diarrheel
Heel Diarrheel 50 tabletten Heel
16 32 64

Heel

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat momenteel actief is in 50 landen. Dit innoverende bedrijf ontwikkelt, produceert en verdeelt natuurlijke geneesmiddelen met multi-target eigenschappen.

De combinatie-geneesmiddelen van Heel worden vervaardigd volgens de homeopathische bereidingsmethodes en met behulp van de nieuwste technologieën en productiemethoden. De grondstoffen die de basis van de geneesmiddelen vormen, worden zorgvuldig geselecteerd uit de natuur en gecontroleerd op kwaliteit voordat ze in het productieproces terechtkomen. Deze natuurlijke bestanddelen worden gebruikt om moedertincturen te maken die daarna worden verdund.

De natuurlijke bestanddelen in lage verdunning worden gecombineerd om een brede waaier combinatie-geneesmiddelen te vormen. Met het ruime aanbod aan geneesmiddelen kunnen uiteenlopende aandoeningen worden behandeld. Ze zijn te krijgen in farmaceutische vormen zoals tabletten, druppels, zalven, crèmes, gels, sprays, zetpillen, monodoses en oplossingen voor injectie. De meest bekende producten van Heel zijn Neurexan, Traumeel en Vertigoheel.

Dankzij strenge farmaceutische richtlijnen volgens Good Manufacturing Practice (GMP) garandeert Heel dat de geneesmiddelen veilig en van de hoogste kwaliteit zijn. Van de natuurlijke grondstof tot het afgewerkte geneesmiddel, bij Heel wordt de volledige productie streng gecontroleerd.

De sterke punten van Heel:

  • Veilige en doeltreffende geneesmiddelen op basis van natuurlijke bestanddelen.
  • Wereldwijde aanwezigheid in natuurlijke geneesmiddelen.
  • Productie onderworpen aan de strengste internationale farmaceutische normen.
Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door