Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Quies

Quies

Het Franse merk Quies vervaardigt en brengt al sinds 1921 welzijnsproducten op de markt. Voor Quies is rust een onmisbaar onderdeel van welzijn en welzijn zorgt er op zijn beurt voor dat het mogelijk is om in harmonie met de omgeving te kunnen leven.

Bij Quies draait alles rond de mens en zijn omgeving. Het merk blijft dan ook continu innoveren om een tegengewicht te bieden aan kleine dagelijkse ongemakken. Zo heeft het naast de gekende oordoppen ook een antisnurkgamma, verzorgingsproducten voor de huid, oren en ogen en oorbanden voor in het water of tijdens het sporten in haar aanbod. Quies wil zo de koploper zijn en blijven op het gebied van rust en welzijn.

Quies garandeert de contstante kwaliteit van haar producten door een bedrijf op mensenmaat te blijven. Het merk heeft haar productie daarom volledig zelf in handen en maakt er een erezaak van om de grondstoffen continu te controleren en de traceerbaarheid van de producten te optimaliseren. Quies heeft dan ook al verschillende certificaten behaald die hun inzet voor hygiëne, kwaliteit, veiligheid en welzijn benadrukken en belonen.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf €49 (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door