Waarom u kiest voor Optiphar

Optiphar is uw online apotheek voor voorschriftvrije geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Reken op het advies van apotheker Johan Van Hoof en zijn team en kies uit een assortiment met meer dan 30.000 producten en 850 merken.

De 4 beloftes van Optiphar


1. Uw gezondheidsexpert

U wilt het comfort van een online apotheek én het professionele advies van een klassieke apotheek? Met Optiphar combineert u de twee: een expert binnen elk domein, van cosmetica tot voedingssupplementen. Bij Optiphar bent u aan het juiste adres voor professioneel advies. 

2. Wij vinden het onvindbare 

Problemen bij het vinden van die speciale dagcrème of dat ene voedingssupplement? Geen nood! Optiphar zoekt het voor u. Vul het contactformulier in (link) of contacteer ons via telefoon en wij doen er alles aan om uw product te vinden.

3. De meest persoonlijke service

Een echte persoonlijke service, daar staan wij voor. Wij behandelen elk pakketje met de nodige zorg. Loopt er toch iets verkeerd? Onze klantenservice staat steeds voor u klaar om elk probleem op te lossen. 

4. Familiebedrijf met ambitie

Optiphar is op-en-top een familiebedrijf en kijkt met ambitie naar de toekomst. Innovatie en vernieuwing zit er in het bloed.

Het Optiphar Team

De medewerkers van Optiphar zijn de drijvende kracht achter het succesverhaal. Ze staan voor u klaar met raad en daad en staan garant voor een piekfijne service. In 2008 telde ons team 6 medewerkers. In 2019 zijn er dat 23. 

Erkenning FAGG

De site van Optiphar is vermeld bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG - www.fagg-afmps.be  Eurostation II - Victor Hortaplein 40/40 - 1060 Brussel) dat de wettelijkheid van Belgische (online) apotheken controleert. U vindt Optiphar terug in de FAGG-lijst van apotheken die vergund zijn (FAGG - Optiphar).

Onze vestigingen

Parapharmacie Optiphar Plus

Augustijnenlaan 91
2200 Herentals
014 42 32 74

E-mail: info@optipharplus.com / Website: www.optipharplus.com

Optiphar apotheek - Meerhout

Veldstraat 21
2450 Meerhout
014 30 02 71

meerhout@optipharapotheek.be

Optiphar apotheek - Geel - Dr. van De Perrestraat

Dr. Van de Perrestraat 142
2440 Geel
014 58 37 07

geel@optipharapotheek.be

Optiphar apotheek - Geel - Antwerpseweg

Antwerpseweg 81 B
2440 Geel
014 58 87 44

info@optipharapotheek.be

Eyelove Brillen

Audika - Hoorcentrum

Gezondheidstesten

Je kan bij Optiphar ook terecht voor enkele gezondheidstesten en analyses zoals een bloedanalyse, huidanalyse, het opmeten van steunzolen, gehoortest of oogtest. Meer informatie vind je hier:

Niet gevonden wat u zocht?

Veilig online bestellen
Alle betalingsinformatie wordt geëncrypteerd en verzonden zonder risico door gebruik te maken van een "Secure Sockets Layer" (SSL) protocol.
Multisafepay
Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door