Let op: door de uitzonderlijke drukte van Black Friday in combinatie met COVID-19, komt vertraging vaker voor.
Ontdek iedere dag een nieuwe actie tijdens onze Black Friday week!
Bright Friday begint over dagen uur min sec

Merken

Toon meer...

Antioxidanten

+ 391 producten gevonden
AlkaVitae Alka Druppels
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
-25% Trenker Aqtif 25
€ 39,50
Promo geldig t.e.m. 31/12/2020
-20% Tilman Hepatotil
€ 14,90
Promo geldig t.e.m. 31/12/2020
-20% Nutrisan SilyPhyt
€ 22,12
Promo geldig t.e.m. 31/12/2020
Quatral
Quatral 60 capsules Takeda
Cressan Indian
Levertermijn 5 à 8 werkdagen.
Hebucol 400 mg
16 32 64

Antioxidanten

Een antioxidant is een verzamelnaam voor bepaalde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die ervoor zorgen dat vrije radicalen geen schade aanrichten in het lichaam. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die tijdens zogenaamde oxidatieprocessen in ons lichaam ontstaan. De schade die deze stoffen aanrichten wordt oxidatieve stress genoemd en ontstaat wanneer er te veel vrije radicalen aanwezig zijn of wanneer deze zich op een ongewenste plaats in het lichaam bevinden. Niet alle vrije radicalen zijn slecht. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook bacteriën onschadelijk maken of beschadigde eiwitten in de spieren opruimen na het sporten.

Antioxidanten hebben tal van gezondheidsvoordelen. Zo zouden ze het verouderingsproces kunnen vertragen en een rol kunnen spelen bij het voorkomen van kanker. Een te hoge concentratie aan antioxidanten kan echter een negatief effect hebben. Contacteer daarom bij twijfel steeds uw huisarts of apotheker.

Voorbeelden van belangrijke antioxidanten zijn vitamine e, vitamine c, glutathion, seleen, zink, bèta-caroteen en bioactieve stoffen zoals flavonoïden uit groenten en fruit. Voeding die rijk is aan antioxidanten is onder andere chocolade, noten, volkoren granen, druiven, gedroogde pruimen, granaatappel, rozijnen, aardbeien, frambozen, spinazie, broccoli en rode uien.

Bij Optiphar vindt u een ruim gamma aan voedingssupplementen met antioxiderende werking. U vindt er supplementen in de vorm van ampullen, bruistabletten, zakjes, capsules, tabletten, druppels, siroop en thee. In het aanbod vindt u alle topmerken terug zoals Natural Energy, Mannavital, Deba en Decola.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door