Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Calcium

+ 84 producten gevonden
CalxPlus Chocolade
-20% Vista-Cal D
€ 14,95
Promo geldig t.e.m. 31/10/2020
CalxPlus Sinaasappel
Lucovitaal Calcium Magnesium Bot Formule
Levertermijn 5 à 8 werkdagen.
-20% A. Vogel Urticalcin + Vitamine D
€ 14,99
Promo geldig t.e.m. 31/10/2020
-20% A. Vogel Urticalcin + Vitamine D
€ 10,09
Promo geldig t.e.m. 31/10/2020
-20% Arkocaps Lithothamnium
€ 10,55
Promo geldig t.e.m. 31/10/2020
Bioamoles Calciphar
Orthica Cal-Mag-Zink
Biover Calcium Forte
Pediakid Calcium C+
16 32 64

Calcium

Calcium, ook wel bekend als kalk, is een mineraal dat belangrijk is voor de opbouw en het onderhoud van onze botten en ons gebit. Het is bovendien ook goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Calcium is terug te vinden in onze voeding. Onder andere in groene groenten, noten, peulvruchten en zuivelproducten zoals melk en kaas zit calcium. Wie geen zuivelproducten eet of drinkt, loopt een groot risico op een calciumtekort. De kans op een verstoorde botontwikkeling op jonge leeftijd en op botontkalking op latere leeftijd neemt dan toe. Wie voldoende calcium opneemt, heeft op latere leeftijd minder kans op botontkalking of osteoporose.

Ook een teveel aan calcium kan negatieve gevolgen hebben. Zo kunnen bij meer dan 2500 mg calcium per dag urinewegstenen ontstaan of verkalking van de nieren en bloedvaatwanden. Dit gevaar treedt bijvoorbeeld op bij langdurig gebruik van maagzuurneutraliserende tabletten met calciumbicarbonaat, zoals Rennie.

Indien u kampt met een calciumtekort, kunt u bij Optiphar terecht voor een ruim aanbod aan voedingssupplementen die tekorten doeltreffend weer kunnen aanvullen. Deze supplementen bevatten naast calcium vaak ook andere vitamines of mineralen zoals vitamine D, magnesium en zink. In het uitgebreid gamma van Optiphar vind u bekende producten zoals CalxPlus, Vista-Cal D, Natural Energy Calcium Plus, D-Vital en Metagenics CalDyn.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  €39 (BE) - €49 (NL)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door