Profiteer tot en met 24 oktober van gratis verzending en gratis Dermalex handzeep vanaf €29,99

Merken

Geneesmiddelen voor gewichtsverlies

5 producten gevonden
Orlistat Sandoz 60 mg
Orlistat Teva 60 mg
Orlistat Teva 60 mg
Orlistat Sandoz 60 mg
Orlistat Sandoz 60 mg
16 32 64

Geneesmiddelen die gewichtsverlies bevorderen

In het assortiment van Optiphar vindt u geneesmiddelen van merken zoals Sandoz en Teva. Deze geneesmiddelen voor menselijk gebruik helpen om de vetopname te verminderen en zorgen voor een vol gevoel. U kunt zo tot 50% meer gewicht verliezen.

Wilt u op een gezonde manier afslanken met behulp van een voedingssupplement? Bekijk dan zeker ook ons aanbod aan afslankende voedingssupplementen. U vindt er onder andere eetlustremmers, vetbinders, vetverbranders en koolhydratenblokkers. U kunt bovendien ook verschillende natuurlijke theeën in ons gamma vinden die speciaal werden ontwikkeld om uw gewichtsverlies bevorderen. Bent u eerder op zoek naar maaltijdvervangers of gezondere alternatieven voor uw favoriete snacks? Neem dan een kijkje bij onze dieetvoeding.

Houd er rekening mee dat een gezonde voeding en voldoende beweging de basis vormen voor een blijvend gewichtsverlies. Raadpleeg uw arts of apotheker indien u vragen heeft of meer informatie over een bepaald product of geneesmiddel wenst te krijgen.

Op zoek naar een voedingssupplement? Ontdek de aanrader van Optiphar XLS Medical Ultra 5 om tot 5 keer meer gewicht te verliezen dan alleen met een dieet hier.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis thuislevering
  vanaf €49 (BE & NL)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door