Merken

Toon meer...

Kinderkwaaltjes

96 producten gevonden
16 32 64

Kinderkwaaltjes

In de eerste levensjaren kunnen er zich allerlei kinderkwaaltjes voordoen. Als ouder is het nooit leuk om dit te moeten zien en wil je je kleintje liefst zo snel mogelijk helpen. In deze categorie vindt u daarom producten tegen verschillende vormen van kinderkwaaltjes. 

Heeft uw kind last van krampjes? Dan kun je kiezen voor een voedingssupplement of oplossing ter ondersteuning van het normaal functioneren van de gevoelige darm en van de spijsvertering. Er zijn ook allerlei producten te verkrijgen om de weerstand te ondersteunen en de darmen te beschermen. 

U vindt hier ook verschillende verzorgingscrèmes en oliën die melkkorstjes verwijderen en helpen bij het voorkomen van melkkorstjes bij baby's. 

Als uw kleintje niet goed slaapt of last heeft van stress, bekijk dan deze categorie voor stress-en slaapproblemen eens. Hier vindt u allerlei siropen, borstbalsems, voedingssupplementen ter bevordering van de slaap.

Doorkomende tandjes zijn pijnlijk en zeer onaangenaam voor baby's. Daarom vindt u hier tandgels en massagegels voor de eerste tandjes, die beschermen tegen bacteriën en de pijn verlichten. 

Bij Optiphar vindt u ook allerlei producten tegen de verkoudheid bij baby's.

Ontdek onze aanrader voor een goede darmflora en weerstand bij baby's: Protectis Pediatric Drops

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door