Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Schimmelnagel

12 producten gevonden
-20% Schollmedical Amorolfine Nagellak 50 mg/ml
€ 23,83
Promo geldig t.e.m. 31/03/2020
-20% Scholl 2 in 1 Schimmelnagel Kuur + Vijlen
€ 19,95
Promo geldig t.e.m. 31/03/2020
Naloc
-25% Nailner Brush 2-in-1
€ 27,50
Korting enkel geldig online
Excilor Stop Schimmelnagels
16 32 64

Schimmelnagels

Een schimmelnagel is een schimmelinfectie van één of meerdere nagels aan de voeten en/of handen. Hierbij kleuren de nagels wit, geel, en vervolgens geelbruin of groen. Dit kan gebeuren bij slecht groeiende nagels, in vochtige nagels of in beschadigde nagels. Het is daarom belangrijk uw nagels steeds goed te verzorgen. Een schimmelnagel kan ook ontstaan na een bezoek aan een zwembad, openbare douches, sauna's en andere gemeenschappelijke plaatsen in een vochtige omgeving. Een schimmelnagel is ontsierend en de schimmel kan soms zelfs overslaan op uw andere nagels.  Probeer daarom schimmelnagels met een product te behandelen. 

Bij Optiphar vindt u verschillende producten om nagelschimmels te behandelen. Deze producten veranderen het micromilieu en stoppen zo de groei van nieuwe schimmels en bacteriën. U heeft keuze uit gespecialiseerde merken zoals Nailner, Biorga, Vemedia, en meer!

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door