Merken

Voedingssupplementen met vitamine E

20 producten gevonden
-22% Mult-ixX
Mult-ixX 90 tabletten Ixx pharma
€ 27,50
Promo geldig t.e.m. 31/10/2021
Bonusan Vitamine E Complex Crème
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
-22% ADE-ixX
ADE-ixX 30 capsules Ixx pharma
€ 4,90
Promo geldig t.e.m. 31/10/2021
Deba E-Forte 60 mg
Deba E-Forte 60 mg
16 32 64

Vitamine E

Vitamine E is een vetoplosbare vitamine met antioxiderende werking. Deze vitamine beschermt de lichaamscellen, de bloedvaten, de organen, de ogen en het weefsel. Bovendien helpt vitamine E bij de regulering van onze stofwisseling in de cellen. 

Vitamine E is onderverdeeld in verschillende vormen, die tocoferolen heten. Deze tocoferolen kunnen vervolgens worden onderverdeeld in alfa-, bèta-, gamma- en delta-tocoferolen. De belangrijkste vorm van vitamine E is de alfatocoferol. Deze vorm wordt het best opgenomen door het lichaam.

Een tekort aan vitamine E komt niet snel voor. Als u een uitgebalanceerd voedingspatroon hebt, neemt u doorgaans voldoende vitamine E op. Wanneer u veel wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden of een stoornis heeft in de opname van voedingsstoffen, kan er echter wel een tekort ontstaan. Een tekort kunt u aanvullen met een van de voedingssupplementen van Optiphar die rijk zijn aan vitamine E. In het assortiment vindt u producten van bekende merken zoals Deba, Mannavital en Solgar.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door