Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Voedingssupplementen voor PMS

40 producten gevonden
-25% Natural Energy Bernagie Olie
€ 45,28
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
-20% Tilman Pre-ms
€ 25,90
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
-25% Natural Energy Bernagie Olie
€ 24,53
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
-20% Be Life Evening Primrose 1000
€ 25,00
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
Deba Agnaforte
Deba Primomil 1000 mg
16 32 64

PMS Of Premenstrueel Syndroom

Het premenstrueel syndroom of PMS is het geheel van lichamelijke en/of emotionele klachten die optreden in de periode net voor de menstruatie, of tijdens de tweede helft van de menstruatiecyclus bij vrouwen.

Vrouwen met PMS klachten hebben last van lichamelijke symptomen zoals gevoelige borsten, een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, lage rugpijn en misselijkheid. Voorbeelden van emotionele symptomen zijn stemmingswisselingen, een somber gevoel, een neiging tot depressie, prikkelbaarheid en angst. De oorzaak van PMS is tot dusver onduidelijk, maar een verhoogde gevoeligheid aan normale hormonale schommelingen speelt waarschijnlijk een rol.

Er bestaat nog geen medicatie voor de behandeling van het premenstrueel syndroom. Beweging, en een gezonde voeding zou voor de meeste vrouwen wel tot een verlichting van de symptomen kunnen zorgen. Bij Optiphar kunt u ook voedingssupplementen vinden die u kunnen helpen de symptomen van PMS te verminderen. Deze supplementen bevatten vaak natuurlijke ingrediënten zoals vitamine B6, teunisbloemolie, calcium, sint-janskruid of ginkgo biloba. Bekende merken die u in het gamma van Optiphar kunt terugvinden zijn Tilman Pre-ms en Bioradix Fytoleum Femme Pro.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door