CAUDALIE VINOCLEAN

-  Caudalie Vinoclean is een gamma zinnenprikkelende reinigingsproducten met vegan en sterk natuurlijke formules en een milieuvriendelijke verpakking. -


Ben je op zoek naar een meer cleane, natuurlijke en milieuvriendelijke routine? Begin dan met de producten die je elke dag twee keer per dag gebruikt: reinigers en ontschminkers. Caudalie biedt met Vinoclean een gamma zinnenprikkelende reinigingsproducten aan met vegan en sterk natuurlijke formules en een milieuvriendelijke verpakking. De Vinoclean reinigingsproducten bevatten tussen de 97% en 100% natuurlijke ingrediënten zoals extract van rozen, druiven en amandelen, voor een stralende en gezonde huid.

Ontdek hier Caudalie Vinoclean:

De wereldwijde cosmetica-industrie produceert jaarlijks 120 miljard verpakkingen, waarvan de meerderheid niet wordt gerecycleerd.

bootle

De Vinoclean flacons zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  •  -45% koolstofvoetafdruk
  •  50,8 ton gerecycleerd virgin plastic in plaats van plastic geproduceerd door de petrochemische industrie te gebruiken
bootle

De Vinoclean flacons zijn recycleerbaar om tegen 2022 ‘zero waste’ te zijn.

  •  Geen metaal meer in de flacons
  •  Pompje van de Tonic vervangen door een recycleerbaar dopje

Wat is het verschil tussen de oude reinigingsproducten en de nieuwe reinigers en ontschminkers van Caudalie?

Er zijn twee grote verbeteringen: 

1: De Vinoclean formules zijn nog altijd even doeltreffend en zinnenprikkelend, maar zijn natuurlijker: de nieuwe reinigers bevatten nu tussen 97% en 100% natuurlijke ingrediënten.
2
: De Vinoclean verpakkingen zijn milieuvriendelijker: elk flacon wordt gemaakt op basis van 100% gerecycleerd en recycleerbaar plastic. Het metalen laagje werd geschrapt uit alle producten met een pompje.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door