Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity gamma bij Optiphar


Naarmate onze huid ouder wordt, verandert ook de structuur.
Elasticiteit, glans en stevigheid nemen af, terwijl er meer rimpels ontstaan. Het verlies aan elasticiteit in combinatie met zichtbaar meer rimpels is aanvankelijk de grootste zorg voor vrouwen met een ouder wordende huid. De Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY productlijn is speciaal ontworpen om beide problemen aan te pakken en biedt meerdere voordelen omtrent anti-huidveroudering. Zowel de dag- als nachtcrème in deze lijn bevatten Arctiin (bewezen effectief bij het versnellen van de vernieuwing van collageen in de huidcellen) en Silymarin (een krachtig antioxidant dat het collageen in de huidcellen beschermt en elasticiteit behoudt). De formule bevat eveneens Hyaluronzuur dat rimpels zichtbaar vermindert.


▼ ONTDEK HET GAMMA  ▼

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dagcrème SPF30

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dagcrème SPF30 is een dagcrème voor de rijpere huid met UVA-bescherming.

 • Zorgt voor een stevigere huid door verbetering van elasticiteit en vult rimpels van binnenuit op.
 • De unieke en innovatieve formule gaat op meerdere manieren huidveroudering tegen.
 • Arctiin (bewezen effectief bij het versnellen van de vernieuwing van collageen in huidcellen) werkt samen met Silymarin (een krachtig antioxidant dat het collageen in de huidcellen beschermt en elasticiteit behoudt).
 • De formule is rijk aan hyaluronzuur dat rimpels zichtbaar vermindert. 
 • De huid voelt rijk en zacht aan en ziet er fris en stralend uit.
 • Bevat SPF30 met UVA-bescherming voor extra bescherming tegen UV-stralen die zorgen voor diepe rimpels en het huidverouderingsproces versnellen.

> Koop Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dagcrème SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum is een serum om diepe rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen. Het is een licht en hydraterend anti-age serum dat effectief is voor de 3 dimensies van huidveroudering:

 • Ouderdomsvlekken:  De formule bevat Thiamidol. Thiamidol is uniek voor Eucerin en pakt de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie aan. Van Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum is klinisch en dermatologisch bewezen dat het ouderdomsvlekken vermindert, diepe rimpels zichtbaar opvult, de elasticiteit verbetert en de huid er stralend en verjongd laat uitzien en aanvoelen.
 • Rimpels: Onze innovatieve formule met Hyaluronzuur met een hoog en laag moleculair gewicht vult zichtbaar diepe rimpels op. Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht maakt de buitenste huidlagen glad. 
 • Verlies van elasticiteit: Van het actieve ingrediënt Arctiin is bewezen dat het het vernieuwingsproces van collageen in de huidcellen versnelt. Het werkt naast het Hyaluronzuur in onze formule om de elasticiteit van de huid te verbeteren.

 > Koop Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème

Eucerin Elasticity+ Filler Nachtcrème verbetert de elasticiteit van de rijpere huid, vult diepe rimpels op en helpt het vernieuwingsproces te ondersteunen. 

 • Bevat Arganolie en voedende lipiden om de huid intensief de voeden gedurende de nacht.
 • Zorgt voor meer elasticiteit: Een unieke en innovatieve combinatie van actieve ingrediënten: Arctiin versnelt het vernieuwingsproces van collageen in de huidcellen en Silymarin beschermt collageen & elastine van oxidatieve stress. De huid is steviger en de elasticiteit neemt toe.
 • Zorgt voor meer uitstraling: De antioxidant Silymarin activeert ook het microcirculatie systeem van de huid op celniveau. De huid ziet er frisser en stralender uit.
 • Vermindert rimpels: De formule met Hyaluronzuur van hoog en laag moleculair gewicht vult diepe rimpels op.

> Koop Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Handcrème

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age Handcrème SPF30 is een handcrème met beschermingsfactor SPF30. 

 • De zonnebeschermingsfactor SPF 30 biedt extra bescherming tegen het verschijnen van toekomstige bruine vlekken op de handen, veroorzaakt door de zon.
 • Hydrateert de huid gedurende 24 uur.
 • Het bevat gepatenteerd Thiamidol om het verschijnen van ouderdomsvlekken te verminderen en het terugkeren ervan te helpen voorkomen bij regelmatig gebruik.
 • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.
 • Trekt snel in de huid.
 • Niet-vette textuur die licht aanvoelt op de huid.

> Koop Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Handcrème

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Oogcrème SPF15

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Oogcrème SPF15 is een anti-agingcrème die diepe rimpels rond de ogen zichtbaar vermindert. Deze oogcrème verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een frissere en jeugdigere blik.

 • De unieke formule biedt meerdere anti-agingvoordelen.
 • De innovatieve mix van Eucerin, met zowel hoog- als laagmoleculair Hyaluronzuur en Arctiin (een actief bestanddeel waarvan is bewezen dat het de vernieuwing van collageen in huidcellen versnelt), vermindert zichtbaar diepe rimpels voor een gladdere, stevigere huid rond de ogen en een stralende, wakkere blik.
 • Bevat ook zonbeschermingsfactor SPF 15 en een UVA-filter voor extra bescherming tegen zonnestralen, die rimpels kunnen verdiepen en het verouderingsproces kunnen versnellen. 
 • Bevat geen parfum, is niet-comedogeen, werd oogheelkundig getest en is geschikt voor gebruik in combinatie met contactlenzen.

> Koop Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Oogcrème SPF 15

Ontdek het Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity gamma bij Optiphar:

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door