OPTIPHAR BACK TO SCHOOL ACTIE


De zomervakantie is alweer ten einde en het nieuwe schooljaar is daar! Kinderen kunnen eindelijk hun vriendjes terugzien op de speelplaats en samen bijleren op de schoolbanken. Kan jouw kind ook niet wachten om terug naar school te gaan?

Dit schooljaar zal door het coronavirus echter geen doorsnee schooljaar worden! We maken dit jaar naast pennenzakken en boeken ook plaats voor mondmaskers en handgels in de rugzakken van onze kinderen. Er werd beslist dat op 1 september en in de eerste week daarop alle leerlingen van het kleuter-, lager- en secundair onderwijs naar school zullen kunnen gaan. Omwille van het coronavirus geldt code geel voor alle niveaus. Dit betekent dat we nog steeds zeer waakzaam moeten zijn en er verschillende voorzorgsmaatregelen van kracht zijn. Er geldt mondmaskerplicht in de klas voor iedereen vanaf 12 jaar, zowel leerlingen als leerkrachten. 

▼HIERONDER VIND JE ONZE MONDMASKERS, HANDGELS, KINDERVITAMINES EN ONTSMETTINGSDOEKJES VOOR OP SCHOOL!

▶ Ontdek ons volledig aanbod kindervitamines!

Bekijk ons aanbod mondmaskers:

Vergeet geen handgel voor op school:


Bekijk hier alle kindervitamines voor een optimale weerstand:

Ontsmettende doekjes om overal mee naartoe te nemen:

👍 Samen gaan we de verspreiding van het coronavirus tegen door onszelf en anderen te beschermen. Dit doen we door mondmaskers te dragen, de handen vaak genoeg te ontsmetten en onze weerstand te verhogen met vitamines.  

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door