Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Etixx - Sportvoeding voor sportliefhebbers tot atleten | Optiphar.com

Etixx is de gouden standaard in sportvoeding. Het merk werd ontwikkeld met, en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Sporters van elk niveau - beginners tot professionals - kunnen bij Etixx terecht voor een breed assortiment aan producten om hun sportprestaties te verbeteren. De missie van Etixx is om optimale sportprestaties te ondersteunen door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten en ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Hier vind je hoogkwalitatieve proteïnerepen, voedingssupplementen, recovery shakes, energierepen, eiwitshakes, sportdranken zoals Isotonic, en veel meer. Bovendien zijn de producten in verschillende, lekkere smaken te krijgen!

Onder het motto ‘fuel your goal’ heeft Etixx hun producten ingedeeld in 5 categorieën: gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en herstel. De 5 componenten om een optimale sportprestatie te ondersteunen.

Sportvoeding alleen voor topatleten? 

Dat sportvoeding alleen geschikt is voor krachtpatsers en topatleten, is al lang achterhaald. Iedereen die zich bezighoudt met sporten, heeft baat bij voedingssupplementen en sportvoeding. Daarom focust Etixx zich op verschillende soorten sporters, van verschillende niveaus. Zo hebben ze sportvoeding ontwikkeld voor wielrennen, krachttraining, marathonlopen, zwemmen, voetballen, en meer!
Het draait niet alleen om spiermassa opbouwen maar ook de gezondheid, het uithoudingsvermogen en het herstel te ondersteunen.Als sporter kan je pas optimale sportprestaties leveren als je lichaam optimaal functioneert. En ons lichaam kan pas optimaal functioneren wanneer het de voedingsstoffen binnenkrijgt die onze cellen echt nodig hebben. Deze 4 essentiële componenten heeft een sporter, ongeacht welke sport deze beoefent, nodig om optimaal te functioneren: Brandstofbouwstofbeschermstof en hydratatie. Indien een sporter niet voldoende aandacht spendeert aan 1 van deze componenten dan zal dit een negatief effect hebben op de sportprestaties.
De producten van Etixx voorzien het lichaam daarom van deze essentiële componenten. Elk product heeft een andere werking, lees daarom steeds goed de productomschrijvingen op onze webshop. Stem je sportvoeding af op je behoeftes om tot de beste sportprestaties te komen.

🏆 Fuel your goal met Etixx en zorg voor een verhoogd(e)


✔ Gezondheid
✔ Kracht
✔ Uithouding
✔ Prestatie
✔ Herstel

Ontdek onze promotie!

Bij aankoop van 2 Etixx producten ontvang je een tube Magnesium 2000 AA gratis. Deze actie is niet geldig op Etixx Bars en Gels en loopt zolang de voorraad strekt.

Promo etixx

Etixx Sportvoeding Bestsellers:

Ontdek alle shakes & sportdranken van Etixx

Ontdek de verschillende smaken energie- en proteïnerepen van Etixx

Ontdek alle sportsupplementen van Etixx

Ontdek alle shakes en sportbars van Etixx oor een snelle Recuperatie

Ontdek de krachtproducten van Etixx

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door