Sissel

Sissel

Sissel is een internationaal, toonaangevend welzijnsmerk met een groot aanbod aan fitness-, wellness- en gezondheidsproducten. Sissel ontwikkelt producten volgens de Zweedse natuurlijke wijze ('The Natural Way of Sweden'). Het merk wil zo gezond slapen en gezond zitten bevorderen en biedt hulpmiddelen voor gebruik tijdens fitness, yoga, pilates, massage en relaxatie.

Gezond slapen
De kussens van Sissel hebben een speciale vorm, design en hoogwaardige kwaliteit die een specifieke ondersteuning bieden voor de lagere cervicale wervelkolom. Het unieke kussen schuift tussen de schouder en wervelkolom en vult de ruimte hiertussen zo op. Hierdoor wordt de wervelkolom zachtjes in de anatomisch juiste positie gedwongen. Zo kunt u genieten van een goede, gezonde nachtrust.

Gezond zitten
De zithulpmiddelen van Sissel helpen u om rechter te zitten en om eventuele druk en pijn aan het heiligbeen en staartbeen te verlichten. Deze zitsystemen combineren actief zitten en een uitstekend zitcomfort en stimuleren een rechte zithouding.

Fitness, yoga en pilates
Sissel is geen onbekende in de fysiotherapie. De hoogwaardige fitnessapparatuur en -producten zijn geschikt voor praktijken, maar kunnen ook eenvoudig thuis gebruikt worden. De ballen, sportmatten en balancebboards zorgen voor de ideale workout.

Massage en relaxatie
Na inspanning volgt ontspanning. Sissel heeft daarom verschillende hulpmiddelen in haar aanbod voor een snelle, eenvoudige lichaamsmassage. De icepacks en warmtekussens helpen dan weer om spierspanningen, pijn tijdens ongesteldheid en buikpijn te behandelen.

Optiphar, your online pharmacy

Please contact us for advice or help

Free delivery from
from €49 (BE-NL)
Ordered before 15h,
next day delivery (BE-NL)
Discrete handling
of your order
Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
Payment methods
Quick delivery by