Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Nataos

19 producten gevonden
Nataos Krill Oil Superior
Nataos Cat's Claw Pure
C-posome
Nataos Cordi-posome
Nataos Resveratrol-posome
Dit product is momenteel niet leverbaar.
Nataos Colostrum Forte
Dit product is momenteel niet leverbaar.
Nataos Cura Posome
Nataos Chlorella Pure
Nataos O-7 Superior
Dit product is momenteel niet leverbaar.
16 32 64

Nataos

Het merk Nataos, als onderdeel van Ojibwa De Roeck, is ontstaan uit het ideaal om de gezondheid op een natuurlijke wijze te behouden. Het doet dit door zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingssupplementen aan te bieden die bereid zijn volgens unieke en hoogwaardige productiemethodes. Zo is en blijft Nataos een expert in functionele natuurproducten dankzij een jarenlange ervaring op het vlak van essentiële vetzuren, microbiotica en liquide orthomoleculaire supplementen.

Nataos kiest enkel voor de allerbeste grondstoffen van over de hele wereld, met natuurlijke vitale nutriënten. De biologische oliën die Nataos in haar producten verwerkt, worden mechanisch geperst onder de juiste omstandigheden om zo de kwaliteit van de olie te kunnen handhaven. Dit merk combineert dus innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogst mogelijke bio-beschikbaarheid voor het lichaam. 

Dit merk speelt bovendien ook in op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen en besteedt zo milieubewust veel aandacht aan de ingrediënten, productieprocessen en verpakking. Hierdoor garandeert Nataos de uitmuntende kwaliteit van haar aangeboden natuurlijke producten.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf €49 (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door