Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Pharma Nord Capsules en Tabletten Antioxidanten

4 producten gevonden
-25% Pharma Nord Selenium + Zinc Promo*
€ 21,95
Promo geldig t.e.m. 31/05/2020
-25% Pharma Nord Selenium + Zinc
€ 30,95
Promo geldig t.e.m. 31/05/2020
-25% Pharma Nord Bio-Antioxidant
€ 24,95
Promo geldig t.e.m. 31/05/2020
-25% Pharma Nord Selenium + Zink
€ 21,95
Promo geldig t.e.m. 31/05/2020
16 32 64

Antioxidanten

Antioxidanten zijn stoffen die oxidatie tegengaan, wat betekent dat ze ons beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die cellen of weefsel in ons lichaam ernstig kunnen beschadigen. De schade die ze veroorzaken wordt oxidatieve stress genoemd en komt voor wanneer er te veel vrije radicalen aanwezig zijn of wanneer deze zich op ongewenste plekken in ons lichaam bevinden. Op de lange termijn zouden antioxidanten bijdragen tot de voorkoming van ziektes zoals kanker en hart- en vaatziekten en de vertraging van het verouderingsproces.

Antioxidanten zijn veelvuldig aanwezig in fruit en groenten. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine C, vitamine E, selenium, zink en Q10. 

In het aanbod van Optiphar vindt u een ruime keuze aan antioxiderende voedingssupplementen in de vorm van tabletten en capsules. In ons gamma vindt u kwalitatieve werken zoals Deba, Viridian en Solgar

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door