Barinutrics Prenatal
150 gelules

CNK: 4668307
Barinutrics Prenatal is een voedingssupplement dat speciaal werd ontwikkeld voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven na het ondergaan van een maagverkleining.
56,90 

54,06 €

-5%

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description
Barinutrics Prenatal is een zwangerschapsmultivitamine die speciaal werd ontwikkeld voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven na het ondergaan van een maagverkleining.

  • Vanaf zwangerschapswens tot einde borstvoeding.
  • Bevat een unieke mix van 13 vitamines en 7 mineralen.
  • Hoge dosis B-vitamines en B6, B9, B12 in actieve vorm.
  • Bevat goed opneembare mineralen: bisglycinaten (chelaten) fumaraten en citraten
  • Bevat geen soja, lactose of gluten.
  • Geschikt voor vegetariërs.
2 capsules per dag tijdens het middagmaal of zoals aanbevolen. Vanaf de zwangerschapswens, gedurende de volledige zwangerschap en zelfs tot het einde van de borstvoeding.
Magnesiumglycerofosfaat, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, vulstof: microkristallijne cellulose, calciumascorbaat, ijzerfumaraat, gemengde tocoferolen, zinkbisglycinaat, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, niacinamide, calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, inositol, bètacaroteen, pyridoxal-5-fosfaat, mangaancitraat, riboflavine, kopercitraat, methylcobalamine,5-methyltetrahydrofoliumzuur glucosaminezout, L-selenomethionine, kaliumjodide, biotine, phytomenadion, cholecalciferol