Biocyte Cucumber Mask 1
1 stuk

CNK: 3964277
Biocyte Cucumber Mask is een masker om de vette en onvolkomenheden van de huid te reinigen, te zuiveren en te matteren: met komkommerextract en Tea Tree-olie matteert Cucumber Mask de huid en bestrijdt het onvolkomenheden
7,00 

5,60 €

-20%
Remplissez votre adresse e-mail et vous recevrez un e-mail quand l'article est à nouveau en stock.
Temporairement indisponible
Description
Biocyte Cucumber Mask is een masker om de vette en onvolkomenheden van de huid te reinigen, te zuiveren en te matteren: met komkommerextract en Tea Tree-olie matteert Cucumber Mask de huid en bestrijdt het onvolkomenheden.

  • Regelt de talgproductie, zuivert en matteert de huid. 
  • Dankzij Tea Tree-olie voorkomt Cucumber Mask het ontstaan van puistjes en mee-eters, om de huidstructuur te egaliseren.
  • De drager in biocellulose natuurlijke vezels zorgen voor een tweede huid effect dat zorgt voor een optimale vasthechting van het masker, voor een 10 maal hogere werkzaamheid in vergelijking met conventionele maskers.

GTIN/EAN : 3760289220359
Aanbrengen op de huid nadat deze gereinigd is en make-up verwijderd is. Het masker activeren door het zakje te mengen voordat u dit opent. Het masker aanbrengen en 15 tot 20 minuten laten inwerken. Eenmaal verwijderd, het overtollige product inmasseren tot het geabsorbeerd is. Uw gezicht afspoelen met fris water. Eén maal per week gebruiken.
 1 MASKER: AQUA, GLYCERINE, PENTYLEENGLYCOL, POLYSORBATE 20, PSEUDOALTEROMONAS FERMENTIE EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, XANTHAN GOM, TETRASODIUM GLUTA- FARMACEUTISCHE TRANSPORTIENDRIM NATRIUMHYDROXIDE, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONEEL, CITRAL.
Actieve ingrediënten (1 masker): Komkommer-extract Tea Tree Oil Matmarine ™ (complex afgeleid van zeewier) Ondersteuning voor bio-cellulose