LIERAC PREMIUM LES CAPSULES

Op zoek naar een effectieve anti-age oplossing? 

Lierac Premium capsules bevatten een unieke combinatie van de beste
anti-ageing bestanddelen in een optimale dosis!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wat is het? Lierac Premium is een premium anti-ageing voedingssupplement dat een complex bevat van antioxidanten (Vitamine E, Selenium en Zink) die de huidcellen beschermen tegen oxidatieve stress. De capsules bevatten ook hyaluronzuur, collageen, arganolie en bernagieolie.

De huid zowel van binnenuit als van buiten verzorgen is ongetwijfeld het geheim van een stralende en mooie huid. Daarom gingen de Laboratoires LIERAC een stap verder en ontwikkelden ze in het assortiment PREMIUM een voedingssupplement dat samen gebruikt wordt met de anti-ageing gelaatsverzorging van Lierac. 

Voor deze capsules selecteerden de experten van LIERAC een unieke combinatie van de beste anti-ageing bestanddelen in een optimale dosis. Het voedingssupplement wordt ook ingekapseld waardoor het beter biologisch beschikbaar is. Zo kunnen de actieve bestanddelen beter geassimileerd worden door het lichaam en optimaal inwerken op de huid. Neem dagelijks 1 Lierac Premium capsule in combinatie met de juiste verzorging voor een optimaal resultaat!

KOOP HIER LIERAC PREMIUM CAPSULES

De Lierac Premium capsules zijn rijk aan kostbare oliën, vitaminen en mineralen. De formule bevat een selectie van de momenteel meest efficiënte anti-ageing bestanddelen:

HYALURONZUUR & COLLAGEEN

De formule combineert hyaluronzuur en collageen, twee natuurlijke componenten van de huid die een optimaal beautyresultaat in de hand werken.

VITAMINE E & ZINK/SELENIUM

Een krachtig antioxiderend complex dat de cellen beschermt tegen oxidatieve stress, een van de belangrijkste oorzaken van celveroudering.

BERNAGIE- EN ARGANOLIE

• Bernagieolie is rijk aan linolzuur (omega 6), een voor het lichaam essentieel vetzuur dat onmisbaar is voor de celvernieuwing.
• Arganolie is zeer rijk aan omega 9 waardoor hij de werking van de bernagieolie kan aanvullen en vervolledigen: hij voorziet het lichaam immers van deze andere vetzuren die essentieel zijn voor zijn metabolisme.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door