Merken

Toon meer...

Welzijn en gezondheid

1848 producten gevonden
-30% Orgitan Immunity Poeder Zakjes Promo*
€ 33,00
Promo geldig t.e.m. 30/11/2021
-20% Soria Resverasor met Resveratrol
€ 24,95
Promo geldig t.e.m. 30/11/2021
Ether
Fraver Ether
-20% Antimetil
Antimetil 36 tabletten Tilman
€ 11,90
Promo geldig t.e.m. 30/11/2021
Aspivenin
€ 19,99
Vicks Vaporub
16 32 64

Welzijn

Uw welzijn komt voor Optiphar op de eerste plaats. Neem daarom een kijkje in het ruime assortiment aan verzorgingsproducten geschikt voor al uw kwaaltjes en lichamelijke ongemakken. Bij Optiphar vindt u vast wel wat u zoekt.

Goed weer wordt vaak gekenmerkt door insectenplagen. Insectenbeten veroorzaken gewoonlijk jeuk, pijn of zwelling. Vaak verdwijnen deze ongemakken al na enkele uren of dagen en hebben insectenbeten geen ernstige lichamelijke gevolgen, maar toch kunt u ze beter voorkomen dan genezen. Optiphar biedt een uitgebreide keuze aan anti-insecten producten van bekende merken zoals Parakito, Moustimug, Care Plus en Mouskito. U heeft de keuze uit tal van sprays, rollers en armbanden met na-vullingen die ervoor zorgen dat muggen, teken, wespen of andere insecten geen schijn van kans maken. De meeste van onze anti-insecten producten bevatten Deet die de werking van deze producten versterkt. Voor mensen die gevoelig zijn voor Deet en kinderen heeft Optiphar ook een gamma natuurlijke anti-insecten producten.

Een goede oogverzorging is noodzakelijk om scherp te blijven zien, diepte waar te nemen en oogproblemen zoals staar of glaucoom te voorkomen. Ook droge ogen of geïrriteerde ogen kunnen leiden tot een wazig zicht. Producten zoals Systane, Thealoz, Hyabak, Optrex, Optive, Ocal, Optilan of Oculoheel, verkrijgbaar bij Optiphar, bieden een oplossing voor tal van oogkwalen. Bent u bijziend of verziend? Heeft uw kind last van een lui oog? Optiphar heeft een ruime keuze aan brillen op sterkte van onder andere Lensfactory, daglenzen, maandlenzen en oogpleisters die uw beeld en dat van uw kind terug scherpstellen. 

Gehoorbescherming en een correcte oorreiniging zijn enorm belangrijk, want gehoorschade en oorproblemen zoals oorsuizen zijn doorgaans niet meer te genezen. Gehoorbescherming wordt gewoonlijk aangekocht om lawaai te verzachten tijdens bijvoorbeeld een festival, concert of tijdens het maken of luisteren naar muziek. Bij Optiphar kunt u terecht voor tal van hoofdtelefoons en oordoppen van bekende merken zoals Blox, Alpine, NoNoise en Quies die uw oren voldoende bescherming geven. Ook voor oorreiniging bent u bij Optiphar aan het juiste adres. Let wel op dat u dit steeds op een correcte manier doet en enkel de oorschelp en opening van de gehoorgang schoonmaakt.

Een goede intieme hygiëne is noodzakelijk om de geslachtsdelen gezond te houden. Een foute of gebrekkige intieme verzorging verstoort het natuurlijke evenwicht. Bij Optiphar heeft u een ruime keuze aan verzorgingsproducten zoals tampons, maandverbanden, zalfjes, crèmes en gels van gekende merken zoals Lactacyd, TampaxSaforelle en Deumavan die uw geslachtsdelen op een correcte manier reinigen en beschermen. Onze producten zijn zeepvrij en geschikt voor de droge, gevoelige of geïrriteerde huid. Kan uw seksleven wel een boost gebruiken? Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment aan condooms en glijmiddelen van onder andere Durex en Manix en zorg terug voor spanning en plezier tussen de lakens.

In het assortiment welzijnsproducten van Optiphar kunt u ook terecht voor ontsmettingsmiddelen zoals een antibacteriële handgel van Assanis of DAX. Ontsmetting is noodzakelijk om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Producten van merken zoals Dettol zorgen ervoor dat uw huid, wonden of oppervlakten op een correcte manier gereinigd worden.

Vertrekt u binnenkort op vakantie maar heeft u geen zin om te sleuren met grote verpakkingen verzorgingsproducten? Bij Optiphar kunt u terecht voor verzorgingsproducten in handig reisformaat. Shampoos, conditioners, douchegels, balsems, maskers en reinigingsdoekjes van bekende merken zoals Klorane, NuxeCaudalie en Care Plus zorgen ervoor dat het gewicht in uw koffer daalt terwijl u toch kunt genieten van de nodige verzorging.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door