CB12

5 products found
CB12 Mondspray
CB12 Mondspoeling Munt + White Promo*
This product is currently not available.
16 32 64

CB12

CB12 is een mondwater dat niet enkel de slechte ademgeur maskeert, maar ook neutraliseert. CB12 pakt het probleem bij de bron aan en zorgt voor een goede adem, 12 uur lang. CB12 is ontwikkeld aan de Universiteit van Oslo aan de Faculteit Tandheelkunde. CB12 voorkomt een onaangename geur van de adem. De unieke en gepatenteerde formule van CB12 bestaat uit lage concentraties zink (0,3%) en chloorhexidine (0,025%). De combinatie van deze actieve ingrediënten hebben een synergetisch effect: samen zorgen ze ervoor dat de gassen geneutraliseerd worden en niet vrijkomen.


CB12 gamma's bij Optiphar 

- CB12 Mondwater

  • Beschermt 12 uur lang tegen een slechte adem.
  • Helpt de gevoeligheid van tanden te verminderen.
  • Bevat arginine, een natuurlijk ingrediënt.
  • Bevat 0% alcohol.
  • Schuurt de tanden niet.
  • Heeft zichtbaar effect na twee weken tweemaal daags spoelen na het tandenpoetsen.
 

- CB12 Mondspray

CB12 Mondspray verfrist de mond direct en zorgt langere tijd voor een goede adem. De gepatenteerde CB12 formule neutraliseert de processen in de mond die een onaangename geur veroorzaken.Gebruik CB12 Mondspray dagelijks. Spray 1-2 keer in de mond, 2-3 keer per dag. Het flesje CB12 Mondspray bevat 15 ml vloeistof en is voldoende voor ongeveer 150 sprays.De mondspray is een perfecte toevoeging op CB12 Mondwater en is door zijn kleine formaat ideaal voor onderweg.

 

- CB12 Boost Kauwgom

De suikervrije CB12 Boost Kauwgom zorgt voor een frisse, koele mint smaak en voorkomt een slechte adem. De unieke tweelagen technologie combineert kauwgom met actieve ingrediënten die je adem een boost geven en bovendien goed zijn voor de mondgezondheid.Bevat zink, fluoride en xylitol.

Optiphar, your online pharmacy

Please contact us for advice or help

Free delivery from
from €49 (BE-NL)
Ordered before 15h,
next day delivery (BE-NL)
Discrete handling
of your order
Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
Payment methods
Quick delivery by