ExAller

ExAller tegen huisstofmijten

De ExAller-spray verwijdert 99 % van de huisstofmijten uit matrassen, tapijten, beddengoed, bekleding en andere stoffen op een veilige en doeltreffende manier. Het product werkt echter alleen als je het regelmatig en op de juiste manier gebruikt.

Als je de ExAller behandeling onderbreekt, duiken de mijten weer op

Het is klinisch bewezen: met ExAller kan je 99 % van de huisstofmijten zone verwijderen. Als je het product echter niet regelmatig hergebruikt, zal die ene huisstofmijt die nog in je matras zit (of erin terechtkomt), zich snel voortplanten. Huisstofmijten reproduceren zich immers razendsnel: de mijtpopulatie kan in amper enkele weken weer groeien van 1 tot 1 miljoen. Als je ExAller niet regelmatig gebuikt, krijg je vanaf ongeveer 40 dagen na de laatste behandeling weer last van je huisstofmijtallergie.

Hoe werkt ExAller spray?

ExAller bootst de communicatiesignalen van huisstofmijten na. De ExAller-methode bouwt voort op wetenschappelijk onderbouwde inzichten in de biologie en het gedrag van huisstofmijten. ExAller bevat natuurlijke, niet-toxische, plantaardige ingrediënten die de feromonen nabootsen waarmee huisstofmijten communiceren. Huisstofmijten worden zo uit het beddengoed, het tapijt of de bekleding naar het behandelde textiel gelokt. Eens ze zich in het textiel hebben genesteld, kan je ze verwijderen door het textiel in heel warm water te wassen.

Twee behandelingsfases met ExAller

In de eliminatiefase herhaal je de behandeling drie weken lang. Zo verwijder je 99 % van de huisstofmijten uit de behandelde zone. Om de populatie ook op langere termijn beneden de allergiedrempel te houden, is de preventiefase uitermate belangrijk. Tijdens deze fase moet je je matras, beddengoed, … eenmaal per maand behandelen.

STAP 1: Elimineer bestaande huisstofmijten: Behandel 1x per week gedurende 3 weken met ExAller.
STAP 2: Voorkom toekomstige plagen: Behandel 1x per maand met ExAller.

ExAller kopen bij Optiphar

Bij Optiphar vind je ExAller spray 300 ml, ExAller Spray 150 ml, ExAller Spray 75 ml en een ExAller zelftest. 

Hoe ExAller gebruiken?

Optiphar, your online pharmacy

Please contact us for advice or help

Free delivery from
from €49 (BE-NL)
Ordered before 15h,
next day delivery (BE-NL)
Discrete handling
of your order
Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
Payment methods
Quick delivery by