Mobilityl

7 products found
-39% Mobilityl Max
€ 59,90
Promotion valid until 31/12/2021
-25% Trenker Mobilityl
€ 49,99
Promotion valid until 31/12/2021
-25% Trenker Mobilityl
€ 92,75
Promotion valid until 31/12/2021
Trenker Biocondil + Mobilityl Pack
-25% Trenker Mobilityl Max
€ 22,50
Promotion valid until 31/12/2021
Trenker Biocondil + Mobilityl Pack
-25% Trenker Mobilityl
€ 19,99
Promotion valid until 31/12/2021
16 32 64

Mobilityl bij Optiphar

Mobilityl

Sinds meer dan 2000 jaar wordt het extract van de wortelstok van kurkuma in Azië traditioneel gebruikt voor de vele heilzame effecten ervan. Vandaag hebben heel wat internationale studies het belang en de voordelen ervan op het vlak van de werking van de gewrichten aangetoond. We zien namelijk dat kurkuma het mogelijk maakt om de beweeglijkheid van de gewrichten1 te ondersteunen door een snelle werking2 in combinatie met een goede verdraagbaarheid2.

Mobilityl bevat een gepatenteerd kurkuma-extract: BCM-95®. Dit extract combineert curcuminoïden met vluchtige oliën van kurkuma voor een op een natuurlijke manier verbeterde biologische beschikbaarheid. De biologische beschikbaarheid van Mobilityl is 6,93 keer hoger dan die van een standaard kurkuma-extract3.

Het extract BCM-95 in Mobilityl is onderzocht in meer dan 20 klinische studies, die de doeltreff endheid ervan aantonen op het vlak van de werking van de gewrichten. Het bezit ook een voortreffelijk tolerantie profiel en veroorzaakt geen gastrointestinale, cardiovasculaire of renale bijwerkingen.

Mobilityl is een 100 % natuurlijk product, dat goed verdragen wordt en waarvan de doeltreffendheid bewezen is: 93 % van de gebruikers krijgen beweeglijkere gewrichten.

Mobilityl Max

Al meer dan tweeduizend jaar worden Boswellia serrata, Piper nigrum, Kaempferia galanga en Curcuma longa1 in Azië gebruikt voor hun vele voordelen. Zo ondersteunen ze bijvoorbeeld van de werking van de gewrichten.

Mobilityl Max bevat gepatenteerd kurkuma-extract BCM-95®, dat curcuminoïden combineert met vluchtige oliën van kurkuma voor een biologische beschikbaarheid die op een natuurlijke manier werd verbeterd. Dit snelwerkende en erg goed verdraagbare extract ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten. 

Mobilityl Max bevat ook een extract van Boswellia serrata, een struik die oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en Afrika komt. De hars die na insnijding van de schors wordt opgevangen, wordt geroemd in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld. Het extract van Boswellia serrata4 bestaat voornamelijk uit etherische olie en vier boswelliazuren, waaronder AKBA (3-acetyl-11-keto-β-boswelliazuur). Dat laatste is een belangrijk werkzaam bestanddeel van de struik.

In de formule van Mobilityl Max zit ook een extract van Kaempferia galanga. Dat is een een zaadlobbige plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt geteeld in heel Zuidoost-Azië. De wortelstok van de plant bevat essentiële oliën en ethyl-p-methoxycinnamaat, een krachtig actief bestanddeel.

De olie van zwarte peper die in Mobilityl Max wordt gebruikt, bevat β-caryofylleen, dat selectief de cannabinoïde-2-receptoren (CB2) in de cellen van het afweersysteem activeert. Deze receptoren minimaliseren veel zintuiglijke informatie, zoals de zenuwimpuls die verband houdt met de hinder of het ongemak in de gewrichten. Omdat β-caryofylleen de CB2-receptoren gericht activeert, heeft dit geen effect op de CB1-receptoren, die verantwoordelijk zijn voor psychotrope effecten (zoals waargenomen met het THC dat bijvoorbeeld in cannabis zit). Mobilityl Max heeft dus geen psychotrope uitwerking.

Vitamine C draagt tot slot bij tot de normale vorming van collageen, wat de normale werking van het kraakbeen ten goede komt.

Mobilityl Max is de meest complete ondersteuning voor uw gewrichten dankzij de unieke samenstelling. Eenvoudig te doseren: één enkele dosis van één tablet per dag volstaat. Dat komt de naleving van de voorschriften ten goede en garandeert een optimale werkzaamheid.

Ontdek hier Mobilityl Max met hoge korting!

Optiphar, your online pharmacy

Please contact us for advice or help

Free delivery from
from €49 (BE-NL)
Ordered before 15h,
next day delivery (BE-NL)
Discrete handling
of your order
Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
Payment methods
Quick delivery by