Meme Bb Creme Teinte Claire 30ml
30 ml

CNK: 4117891
De BB-crème van MÊME, die voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, geeft een egale teint en camoufleert roodheid en imperfecties zonder je huid uit te drogen, voor een make-up die de hele dag natuurlijk en comfortabel blijft.
24,50 

22,79 €

-7%

Livraison dans 6 jours ouvrables

Description
De BB-crème van MÊME, die voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, geeft een egale teint en camoufleert roodheid en imperfecties zonder je huid uit te drogen, voor een make-up die de hele dag natuurlijk en comfortabel blijft.
  • Onze BB cream heeft bijzonder goede hydraterende eigenschappen. Het is een uitkomst voor de meest gevoelige en droogste huid. 
  • De zachte textuur egaliseert de huidtinten, verlicht bleke gezichten en dekt subtiel alle onvolkomenheden of roodheid, voor een natuurlijk ogende finish.
  • Verkrijgbaar in twee tinten (licht en medium) om zich aan te passen aan verschillende huidskleuren, de minerale pigmenten met warme tinten brengen het nodige licht om je mooie gezicht wakker te maken. 
  • De langhoudende formule zorgt voor een gezond stralend effect dat de hele dag aanhoudt en een huid die soepel, zacht en comfortabel blijft.
> Een natuurlijk egale teint voor 91% van de vrouwen*
> Niet-comedogene BB Cream voor 96% van de vrouwen*
> Maakt de huid soepel en zacht voor 95% van de vrouwen*

*Gebruikstest uitgevoerd bij 22 vrouwen met een droge en/of atopische huid
> Droogt de huid niet uit bij 91% van de vrouwen*
> Geschikt voor de gevoelige en atopische huid voor 91% van de vrouwen*


GTIN/EAN : 3701052400417
AQUA (WATER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), PROPANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77492 (IRON OXIDES), CETEARYL GLUCOSIDE, LAUROYL LYSINE, TOCOPHEROL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM PHYTATE, SODIUM BENZOATE, ALCOHOL, P-ANISIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), PARFUM (FRAGRANCE)

Hoewel het helpt om een ​​licht doffe huid te verlichten, kan het aanbrengen van make-up moeilijk zijn voor uw kwetsbare, gevoelige of droge huid. U moet echter niet worden weerhouden van het hebben van een mooie huidskleur alleen omdat uw huid een beetje gevoelig is.

  • Zacht bio haverextract dat zelfs de meest vermoeide huid gladstrijkt
  • Tere vitamine E die zelfs de meest fragiele huid beschermt
  • Slimme minerale pigmenten die een vale, vermoeide teint stralender laten ogen