En raison du virus Corona, les livraisons peuvent être retardées. Veuillez nous excuser pour ce désagrément.

Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition is een bekend merk dat kwalitatieve voeding voor huisdieren op de markt brengt. Dit merk is gespecialiseerd in dieetvoeding voor de behandeling van uiteenlopende aandoeningen bij honden en katten. De oprichter van Hill’s, dierenarts Mark Morris, is ervan overtuigd dat de juiste voeding essentieel is voor een lang en gezond leven, vooral wanneer er sprake is van medische aandoeningen.

De dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en voedingsdeskundigen die bij Hill’s werken, zorgen voor een uitstekende kwaliteit van alle producten. De ingrediënten die worden gebruikt voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden onderzocht op veiligheid. Bovendien wordt het ingrediëntenprofiel nauwkeurig geanalyseerd, om er zeker van te zijn dat de voeding de strikte, precieze samenstelling van essentiële voedingsstoffen heeft voor uw huisdier. Ook de eindproducten worden dagelijks streng gecontroleerd.

Het ruime gamma van Hill’s Pet Nutrition bevat producten die werden geformuleerd speciaal voor kittens of puppy’s, volwassen katten en honden, en oudere katten en honden (senior). Huisdieren die last hebben van hun gewrichten, nieren, spijsvertering of overgewicht hebben, vinden bij Hill’s allemaal een aangepaste voeding. Ook in geval van overgevoeligheid of huidallergieën heeft Hill’s een gepaste voeding ontwikkeld. Naast natvoer en droogvoer, heeft Hill’s ook een aantal snacks ontwikkeld, zodat u uw huisdier met een gerust hart kunt verwennen.

Optiphar, votre pharmacie en ligne

Contactez-nous si vous avez besoin d’aide ou de conseil

Envoi gratuit
à partir de 40 €
Commandé avant 15h
livré le prochain jour ouvrable
Traitement discret
de votre commande
Retourner pendant
14 jours
Inscrivez-vous et recevez nos promotions et nouveautés par e-mail :
Méthodes de paiement
Livraison rapide par