Lolettes Weerstand 14 stuks

ABC | Verpakking: 14 stuks | CNK: 3913126
Lolettes Weerstand
14,35

Bestel vandaag voor 15u, morgen geleverd

 • Gratis levering vanaf €40
 • Discrete verpakking
 • Gratis ophalen en retourneren in 3 échte apotheken
 • Klanten geven Optiphar een 9,3/10
Lolettes Weerstand zijn natuurlijke lolly's, voor kinderen, die de weerstand helpen te verhogen.

Beschrijving

Lolettes Weerstand zijn natuurlijke lolly's, voor kinderen, die de weerstand helpen te verhogen. Deze lolly's kunnen gebruikt worden bij terugkerende verkoudheid, tijdens of vóór de periode van winterkwalen en bij periodes van verminderde weerstand.

Gebruik

 • 1 tot 3 lollies per dag.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter en vraag raad aan uw arts of apotheker indien er bijwerkingen optreden.

Ingrediënten

Lolettes lollies zijn gemaakt op basis van hoog geconcentreerde hydroalcoholische plantenextracten met therapeutische effecten. Lolettes Weerstand werd geformuleerd op basis van:

 • Rode zonnehoed: Echinacea purpurea herba

Echinacea is afgeleid van het Grieks voor egel (echinos) wijzend op de stekelige bloemenkegel. Purpurea slaat op de mooie purperrode bloemenkleur. Rode zonnehoed wijst op de gelijkenis van het bloemenhoofd met een zonnehoed. Noord-Amerikaanse Indianenstammen gebruikten Echinacea al om slangen- honden- en allerlei insectenbeten te wassen en te genezen. Tevens werd het kruid gebruikt bij infectieziekten, koorts en gezwollen klieren. Het gebruik om de weerstand te verhogen werd al snel overgenomen door de eerste kolonisten en werd in het begin van de 20e eeuw het populairste immuunstimulerende en ontstekingswerende kruid in de medische praktijk. De Zwitserse fytotherapeut Dr. Vogel zei geen ander kruid te kennen dat zo prompt en betrouwbaar als Echinacea werkte. Hij maakte de plant algemeen bekend als weerstandsverhogend. Tegenwoordig is het in de kruidengeneeskunde uitgegroeid tot een eerste keuze plant ter preventie en behandeling van infectieziekten. Werkt immuunstimulerend tegen virussen, bacteriën en schimmels (dus antibacterieel, antiviraal, antifungaal). Op verschillende niveaus wordt het aspecifieke afweersysteem gestimuleerd en in een staat van paraatheid gebracht. Er is dus een globale verhoging van de weerstand. Door het tijdelijke "wakker schudden" van het immuunsysteem is Echinacea heel geschikt om winterse infecties te voorkomen.

 • Katteklauw: Uncaria tomentosa

Uncaria is afgeleid van uncinatus (gehaakt) en verwijst naar de doornen die deze plant draagt. Katteklauw wijst op de klauwachtige uitsteeksels waarmee deze plant zich aan bomen vasthaakt. Al meer dan 2000 jaar gebruikt bij lokale indianenbevolking. In 1989 en 1990 verkreeg Keplinger patenten op bestanddelen, geïsoleerd uit katteklauw met een immuunstimulerende werking. Werkt celbeschermend, weerstandsverhogend (zowel antiviraal, antibacterieel, antifungaal) en normaliseert het immuunsysteem.

 • Siberische ginseng: Eleutherococcus senticosus

Eleutero betekent vrije bessen en slaat op de vruchten van deze plant. Senticosus staat voor doornig, stekelig. Sinds meer dan 2000 jaar in de chinese geneeskunde toegepast om de vitaliteit te verhogen, als tonicum ter verhoging van de fysieke kracht en de weerstand, ter behandeling van luchtwegeninfecties en virale infecties. Sinds 1855 werd deze plant door Russische wetenschappers grondig onderzocht en werd een niet-specifieke stijging van de weerstand in het lichaam vastgelegd. Naast miljoenen Russen, waren vooral Russische kosmonauten de gekendste gebruikers. Werkt als algemeen tonicum, vitaliserend en verbetert de algehele gezondheid.

 • Rozenbottel: Rosa canina fructus

Rosa is latijn voor roos en afgeleid van het Griekse woord Rodon dat rood betekent. Rosa canina (latijn voor roos van de hond) zou afgeleid zijn van een oud geloof dat de wortel van deze plant de beet van een dolle hond zou kunnen genezen en hondsdolheid voorkomen. In de volksgeneeskunde werden rozenbottels vooral als tonicum gebruikt en bij verkoudheden, koorts en grippale symptomen. Net voor WO II werd ontdekt dat de rozenbottels van de hondroos rijk zijn aan natuurlijke vitamince C. Ze werden dan ook verwerkt tot een medicinale siroop om de weerstand van kinderen te verhogen en om verkoudheden mee aan te pakken. Ideaal bij gebrek aan vitaliteit, voorjaarsvermoeidheid. Werkt ter preventie en aanpak van grippale infecties, verkoudheden en luchtwegaandoeningen.

Naast de natuurlijke plantenextracten bestaat de formule uit isomalt, water, citroenzuur, natuurlijk aroma van cola en kleurstof (sulfiet-ammoniakkaramel).

Informatie is vrijblijvend. Op elke verpakking staan de ingrediënten vermeld.

Specificaties

Lolettes speelt in op de zuigreflex bij kinderen (kalmerend en ontspannend). De werking van de formule is gebaseerd op de aanwezigheid van hoog geconcentreerde plantenextracten met wetenschappelijk bewezen therapeutische effecten.

 • 100% natuurlijk.
 • Zonder bewaarmiddelen.
 • Zonder suiker.
 • Vanaf 3 jaar.
 • Met zoetstof voor een lekkere smaak.
Leveringsinformatie
België: € 2,95
boven € 40,- gratis

Nederland: € 4,25
boven € 40,- gratis

Ophaling in onze apotheken: gratis
Bekijk alle leveringsmethoden
Ons engagement
 • Gratis levering vanaf €40
 • Discrete verpakking
 • Scherpe kortingen
Meer over ons weten?

Gerelateerde producten

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door