Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Quatral 60 capsules

Takeda | Verpakking: 60 capsules | CNK: 2983815
Quatral
15,26

Bestel vandaag voor 15u, morgen geleverd

  • Gratis levering vanaf €49 in België en Nederland
  • Discrete verpakking
  • Gratis ophalen en retourneren in 3 échte apotheken
  • Klanten geven Optiphar een 9,3/10

Quatral 5 anti-oxidantia in synergie, ontwikkeld om de juiste hoeveelheid anti-oxidantia te bezorgen en om een constante kwaliteit van kostbare elementen voor het lichaam te waarborgen

Beschrijving

Quatral een Vitamine E, vitamine C, vitamine A, selenium en zink zijn natuurlijke antioxiderende middelen van alimentaire oorsprong welke het organisme toelaten zich te verdedigen.

De cellen van het menselijk lichaam vormen dagelijks een hoeveelheid vrije radicalen. Bovendien wordt de productie van vrije radicalen verhoogd en/of versneld door o.a. tabak, alcohol, onevenwichtige of vetrijke voeding, tijdelijke stress, intensieve sportbeoefening, luchtverontreiniging, U.V.-stralen en veroudering.
Vrije radicalen hebben enerzijds een fysiologische functie, anderzijds beschadigen zij de cellen in het lichaam indien ze in overmaat aanwezig zijn. Zo staan zij in voor het ontstaan van verouderingsverschijnselen alsook een versnelling van de oxidatie van het LDL-cholesterol. Te veel schadelijke vrije radicalen kunnen o.a. geneutraliseerd worden door de inname van antioxidantia.
Een voeding die voldoende selenium, vitamine C, vitamine E, vitamine A en zink bevat, laat het lichaam toe beter weerstand te bieden tegen deze aanvallen, welke zeer vermoeiend zijn voor het organisme.

Gebruik

1 capsule QUATRAL per dag vóór of tijdens de maaltijd, met wat water.
In geval van regelmatig tabakconsumptie en / of selenium-arme (minder dan 0,08 mg per dag) en zink-arme voeding (minder dan 10 mg per dag) is het aanbevolen iedere dag gedurende het hele jaar 1 capsule QUATRAL in te nemen.
In de andere gevallen zijn meermaals per jaar en in functie van de omstandigheden, kuren van 2 maanden aanbevolen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter en vraag raad aan uw arts of apotheker indien er bijwerkingen optreden.

Ingrediënten

Actieve bestanddelen van Quatral: Ascorbinezuur (Vitamine C 120 mg), Alfa-tocoferol acetaat (Vitamine E 30 mg), Beta-caroteen (Vitamine A 1 mg), Zinkgluconaat (Zink 20 mg), Natriumseleniet (Selenium 0,1 mg).
Hulpstoffen: Vulstof: Lactose; Antiklontermiddel: Maïszetmeel, Magnesiumstearaat; Kapsel: Gelatine; Kleurstof: E171, E172.

Informatie is vrijblijvend. Op elke verpakking staan de ingrediënten vermeld.

Product Specificaties

Lengte x breedte x hoogte (mm) 144 x 70 x 32
Gewicht (g) 55
Leveringsinformatie
België: € 3,45
Gratis vanaf € 49

Nederland: € 4,45
Gratis vanaf € 49

Ophaling in onze apotheken: gratis
Bekijk alle leveringsinformatie
Ons engagement
  • Gratis levering vanaf €49 (BE & NL)
  • Discrete verpakking
  • Scherpe kortingen
Meer over ons weten?

Gerelateerde producten

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf €49 (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door