Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Conditioners voor de gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid

6 producten gevonden
-20% Phyto PhytoApaisant Anti-Jeuk Serum Gevoelige Hoofdhuid
€ 16,90
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
-20% Klorane Beschermende Conditioner met Watermunt
€ 12,00
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
-20% Ducray Elution Conditioner
€ 15,40
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
-20% Klorane Pioenroos Balsem Gel
€ 12,00
Promo geldig t.e.m. 30/04/2020
16 32 64

Conditioners voor de gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid

Klachten zoals jeuk, roodheid, pijn en een brandend of tintelend gevoel kunnen erop wijzen dat u een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid heeft. Dit kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, bijvoorbeeld het gebrek aan een gebalanceerd eetpatroon, het gebruik van de verkeerde haarproducten, stress, hormonen of blootstelling aan bepaalde weersomstandigheden. Ook de behandeling van bepaalde huidaandoeningen zoals atopische dermatitis of psoriasis kan tot overgevoeligheid leiden.

Een belangrijke stap wanneer u irritatie opmerkt, is om ervoor te zorgen dat u uw haar niet langer wast met shampoos die agressieve bestanddelen, siliconen of parabenen bevatten. Deze tasten namelijk de natuurlijke zuurtegraad van uw haar aan. Ook aan aangepaste conditioner is van belang. Deze helpt u om symptomen zoals jeuk te verlichten en herstelt de hoofdhuid. In het gamma van Optiphar vindt u conditioners van merken zoals Apivita, Klorane en Ducray. Ontdek bovendien ook ons aanbod aan shampoos die speciaal werden ontwikkeld voor wie een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid heeft.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door