Futuro

Futuro

Futuro heeft een uitgebreid aanbod aan braces en bandages die een actieve levensstijl en een actief lichaam ondersteunen. Het doet dit door comfort, een goede pasvorm en compressie te combineren en zorgt er zo voor dat u zo goed mogelijk kan bewegen. De bandages van Futuro zijn zo ontworpen om gewrichtspijn te verlichten en bijkomende gezondheidscomplicaties te voorkomen.

De belangrijkste kenmerken van de Futuro braces en bandages zijn:

 • Warmte

  Dankzij de speciale structuur en pasvorm van Futuro wordt er warmte geproduceerd die de microbloedsomloop in de kleine bloedvaten in de te genezen zone stimuleert. Hierdoor verhoogt de stofwisselingsactiviteit in de warme gebieden waardoor zuurstof en voedingsstoffen het weefsel kunnen bereiken en zo het genezingsproces bevorderen.

  • Compressie

  De matige compressie die de Futuro bandages uitoefenen, op zowel het gewricht als de onderliggende weke delen, voorkomt dat er een pijnlijke vochtophoping ontstaat. Deze compressie zorgt er bovendien ook voor dat de zwelling in de gewrichten sneller verdwijnt en spanning in de weke delen afneemt.

  • Proprioceptie

  De Futuro braces geven een continue, milde druk die speciale receptoren (proprioceptoren) in de huid en het weefsel stimuleren. Dit stimulerende proces verbetert de biomechanica en spiercoördinatie in het lichaam.

   Optiphar, your online pharmacy

   Please contact us for advice or help

   Free delivery from
   from €59 (DE)
   Ordered before 15h,
   delivery in 3 to 4 days (DE)
   Discrete handling
   of your order
   Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
   Payment methods
   Quick delivery by