NANNYcare

5 products found
NANNYcare 2 Opvolgmelk 6+
Delivery in 3 to 5 working days.
NANNYcare 1 Zuigelingenmelk 0+
Delivery in 3 to 5 working days.
NANNYcare 3 Peutermelk 1-3 Jaar
Delivery in 3 to 5 working days.
16 32 64

NANNYcare

 • NANNYcare is flesvoeding op basis van melk van Nieuw-Zeelandse geiten. De smaak is heerlijk zacht en romig.
 • Geitenmelk is een goed alternatief voor flesvoeding op basis van koemelk.
 • Verrijkt met extra ijzer, calcium, vitamine C, vitamine D en andere vitaminen en mineralen.

De ene geitenmelk is de andere niet. De kwaliteit en smaak van geitenmelk worden onder andere beïnvloed door de voeding en leefomstandigheden van de geiten. Voor de geitenmelk van NANNYcare is bewust gekozen voor melk afkomstig van geiten uit het prachtig groene, geïsoleerde en schone Nieuw-Zeeland. De geitenmelk komt van 69 kleinschalige boerderijen, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. De geiten op deze boerderijen produceren alleen melk voor flesvoeding. Ze krijgen hiervoor vers voer dat specifiek is afgestemd op het produceren van melk die het meest geschikt is voor (jonge) kinderen. Het verse voer wordt door de boeren zelf verbouwd en bestaat uit een mengsel van verschillende voedergewassen zoals gras, raaigras, cichorei, klaver en alfalfa.  

NANNYcare flesvoedingen staan dichter bij de natuur.
 Voor NANNYcare geitenmelkvoedingen wordt de volle, onbewerkte geitenmelk als basis gebruikt zonder ingewikkelde bewerkingsstappen zoals die toegepast worden op de melkbasis bij veel andere (geitenmelk- of koemelk-)flesvoedingen.

Vanwege Europese regelgeving is het verplicht extra koolhydraten toe te voegen aan flesvoedingen voor kinderen onder de 1 jaar om tegemoet te komen aan de energiebehoefte. NANNYcare kiest bewust niet voor minder gunstige koolhydraten als maltodextrine of glucosesiroop zoals veel andere flesvoedingen, maar maakt uitsluitend gebruik van het duurdere lactose ter aanvulling van het natuurlijke lactose-gehalte in geitenmelk.

Naar de geitenmelk van NANNYcare is klinisch onderzoek gedaan. Dit onderzoek heeft aangetoond dat geitenmelk geschikt is voor jonge kinderen.De Europese Commissie en de EFSA (de Europese autoriteit voor voedselveiligheid) heeft door dit onderzoek geitenmelk als basis voor zuigelingenvoeding en opvolgmelk goedgekeurd.

NANNYcare kopen bij Optiphar

Bij Optiphar vind je NANNYCare poedermelk voor verschillende leeftijden.

NANNYcare 1 Zuigelingenmelk is ideaal ter vervanging van of in combinatie met borstvoeding. Deze poedermelk is geschikt voor baby's vanaf de geboorte.


-  NANNYcare 1 Zuigelingenmelk 0+  (900 g)
-  NANNYcare 1 Zuigelingenmelk 0+  (400 g)


NANNYcare 2 Opvolgmelk 
is ideaal voor de overstap naar of combinatie van fles- en borstvoeding. Deze poedermelk is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

-  NANNYcare 2 Opvolgmelk 6+ (900 g)


NANNYcare 3 Peutermelk ondersteunt de dagelijkse voedingsbehoeftes van kinderen van 1 tot 3 jaar. Deze poedermelk draagt bij tot een normale groei en ontwikkeling van de botten.

-NANNYcare 3 Peutermelk 1-3 Jaar 400 g
-NANNYcare 3 Peutermelk 1-3 Jaar 900 g

  Optiphar, your online pharmacy

  Please contact us for advice or help

  Free delivery from
  from €49 (BE-NL)
  Ordered before 15h,
  next day delivery (BE-NL)
  Discrete handling
  of your order
  Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
  Payment methods
  Quick delivery by